NVE Salaris B.V. is opgericht in 2005 door John Nelis en Izhar van Ekelenburg en heeft zich volledig gespecialiseerd in het verzorgen van salaris- en personeelsadministraties. Door jarenlange ervaring bij een van de grotere accountantskantoren van Nederland, is NVE Salaris uitstekend in staat om in te spelen op de wensen van haar klanten.

 

Nadat steeds meer bedrijven kozen voor onze dienstverlening, hebben wij ons team in de loop der jaren uitgebreid om de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen blijven waarborgen.

 

Alle specialisten uit ons team hebben jarenlange ervaring in de HR- en salaris administratieve branche. Het is dan ook vanzelfsprekend dat onze medewerkers over actuele kennis van wet- en regelgeving en de meest voorkomende CAO’s beschikken.

 

Op basis van flexibele afspraken bepaalt u zelf welke werkzaamheden u graag wilt uitbesteden of waar u hulp bij nodig heeft. Naast de verwerking van de salarisadministratie kunnen wij u ook van dienst zijn met alle overige personeel gerelateerde zaken zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, adviseren over subsidiemogelijkheden, arbeidsrechtelijke vraagstukken, controle van pensioennota’s etc.

 

In samenwerking met Nelis & Van Ekelenburg hebben wij de integratie van mDr met het personeels- salarispakket Nmbrs gerealiseerd en bieden wij een volledig geintegreerde oplossing voor roosterplanning met hun personeels- en salarisadministratie aan. (lees meer)

 

Meer info: www.nvesalaris.nl

 

MCXess is een wereldwijde communicatieprovider die eenvoudige en efficiënte online communicatieoplossingen en toegangsdiensten levert om klantcontact te optimaliseren. Elk type bedrijf kan profiteren van MCXess oplossingen. 

 

Aangezien de omvang en de behoeften van klanten variëren, biedt MCXess alle soorten telefoonnummers, intelligente routing met ons cloud-based platform en gebruiksvriendelijke telefoniepakketten.

 

In samenwerking met MCXess hebben wij de integratie van mDr met hun communicatieplatform ontwikkeld en kunnen wij onze klanten volledig roostergestuurd callforwarding aanbieden.  (lees meer)

 

Meer info: www.mcxess.com

 

 

Next to food biedt geintegreerde oplossingen voor de meest uiteenlopende horecagelegenheden. Tien jaar geleden begonnen als leverancier van kassasystemen, nu uitgegroeid tot dé automatiseringspartner voor de horecabranche

 

In samenwerking met next to food hebben wij de integratie van mDr met hun point of sale oplossing ontwikkeld zodat de start- en eindtijden van medewerkers automatisch door mDr verwerkt worden.

 

Meer info: www.nexttofood.nl