Met de volgende systemen hebben wij standaardkoppelingen

Ten behoeve van mDr klanten die gebruik maken van AFAS Profit hebben wij een aantal koppelingen ontwikkeld.

Een koppeling voor het synchroniseren van de medewerkersgegevens vanuit AFAS Profit naar mDr.

Een koppeling voor het synchroniseren van verzuimmeldingen  vanuit AFAS Profit naar mDr.

Ten behoeve van salarisverwerking een koppeling voor het synchroniseren van looncomponenten vanuit mDr naar AFAS Profit.

 

Een volledig automatische koppeling met uw persoonlijke Google Agenda zorgt ervoor dat uw planning vanuit mDr altijd beschikbaar is in uw Google Agenda. De Google Agenda is zowel mobiel als op de pc beschikbaar.

 

 

Op diverse manier kan de mDr planning gesynchroniseerd worden met de persoonlijke Outlook agenda. Indien gebruik wordt gemaakt van MS Exchange worden de planningen centraal via een Exchange service account gesynchroniseerd. Ook kan de planning worden gesynchroniseerd worden met een lokaal te installeren app (SyncMijnDienstrooster) of via een standaard iCalendar koppeling. 

 

iCalendar is een algemene internationale standaard voor het uitwisselen van agenda's. De meeste moderne agenda-apps ondersteunen iCalendar. Door uw persoonlijke agenda op de pc of mobiel apparaat te koppelen met mDr via iCalendar heeft u altijd de juiste en meest up-to-date planning in uw agenda. 

 

Download handleiding iCalSync v1.0

 

 

 

De tijdklokken van ZKTeco zijn de meest geavanceerde klokken voor tijdregistratie en toegangscontrole op de markt. Met onze koppeling met ZKTime.Net, de bij de klokken behorende software, heeft u altijd de meest recente kloktijden als gewerkte uren in mDr. Deze koppeling werkt volledig automatisch.  

 

 

 

Alle overzichten, lijsten en planningen kunnen worden geexporteerd en gedownload naar Excel. 

 

 

 

Met onze partner NVE Salaris hebben wij een koppeling met het Salarissysteem Nmbrs ontwikkeld. Gewerkte flexibele gewerkte uren worden periodiek ingelezen in uw salarisadministratie. Medewerkergegevens worden op verzoek vanuit uw salarisadministratie gesynchroniseerd met mDr. 

 

 

 

In samenwerking met NextToFood hebben wij de integratie van mDr met hun point of sale oplossing ontwikkeld zodat de start- en eindtijden van medewerkers automatisch door mDr verwerkt worden.

 

Medewerkers kunnen in- en uitklokken via de kassasystemen van NextToFood. Onze koppeling zorgt ervoor dat deze tijd volledig automatisch worden ingelezen in mDr en het beschikbaar zijn voor rapportage en salarisverwerking.

 

 

 

In samenwerking met MCXess hebben wij de unieke integratie van mDr met hun communicatieplatform ontwikkeld en kunnen wij onze klanten volledig roostergestuurd callforwarding aanbieden. 

 

Door een centraal servicenummer van MCXess te koppelen aan de planning in mDr kan volledig automatisch worden doorgeschakeld naar de juiste medewerker(s) die op dit moment zijn ingeroosterd. Deze oplossing voorkomt vele onnodige doorschakelingen en wordt altijd direct de juiste beschikbare medewerker gebeld.

Lees meer ...

 

 

Met onze standaard exportfunctionaliteit kunnen geplande of gewerkte uren worden geimporteerd in de Workforce Scheduling software (voorheen Harmony) van Ortec. Het handmatig verwerken van de urenregistratie behoort hiermee tot de verleden tijd.