nl-NLen-US

Probleem met inloggen? Ga naar start.mijndienstrooster.com en log in

 • Start uw

  gratis rooster

  nu

  Begin nu
 • Callforwarding

  Lees meer
 • Met tijdregistratie

  altijd alle uren

  beschikbaar

  Lees meer
 • Mobiele app

  altijd en overal

  beschikbaar

  Lees meer
 • aanpasbaar aan

  alle complexe

  situaties

  Lees meer
 • Verlofaanvragen

  en

  Vakantiekaart

  Lees meer
 • Met email en

  sms-alerts iedereen

  op de hoogte

  Lees meer
 • Zelfroosteren

  en

  diensten ruilen

  Lees meer
 • Gratis

  ondersteuning

  bij overstappen

  Lees meer
 • Snel plannen

  met de

  Roosterwizard

  Lees meer
 • Quick start

  Uw rooster

  in drie stappen

  Lees meer
 • Mobiele prikklok

  voor

  tijdregistratie

  Lees meer

Onze visie

Het leveren van een totaaloplossing om uw personeel zo effectief en efficiënt mogelijk in te plannen en zo optimaal mogelijk te benutten.

Wij denken dat dit alleen kan met een hulpmiddel dat aansluit op uw behoeften en welke het gehele planningsproces ondersteunt.

Lees meer

Onze klanten zeggen

 • "Wat een super systeem en betaalbaar!"
 • "mijnDienstrooster biedt alles wat we zochten en meer."
 • "We hebben meerdere rooster oplossingen geprobeerd en mijnDienstrooster biedt de meeste mogelijkheden."
 • "Met mijnDienstrooster is ons rooster transparant en inzichtelijk. Hierdoor kunnen we ons personeel beter inzetten waarbij zowel ons personeel alsook onze klanten meer tevreden zijn."
 • "Onze medewerkers hebben nu direct en overal beschikking over hun actuele rooster." "Wat een super systeem en betaalbaar!"
  PrevNext

Demo voorbeeld roosters

Start direct een voorbeeld rooster waarin u de vele mogelijkheden van mDr direct kunt uitproberen.
Selecteer uw branche en klik op StartLaatste nieuws
Waarom kiezen voor MDr?
mDr is een web gebaseerde Cloud toepassing.

De applicatie is opgezet om, met een minimum aan training en ondersteuning, zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan.
Naast de gratis versie (tot 6 medewerkers) kunt u al vanaf € 1,20 per medewerkers per maand de Flex versie van mDr gebruiken, zonder bijkomende kosten.

Bent u nog steeds niet overtuigd van de mogelijkheden, probeer dan mDr één maand geheel gratis en zonder verplichtingen, of kies voor maandelijks achteraf betalen, u kunt dan elk moment opzeggen.
Wij begrijpen dat een efficiënte effectieve planning van grote waarde is voor de continuïteit van uw onderneming. Daarom proberen wij continu onze dienstverlening op het hoogste mogelijke nivo te houden.

Zo bieden wij 24/7 support via email en optionele ondersteuning via telefoon of Skype. Gedurende uw startup fase zorgen wij ervoor dat u wordt ingericht volgens uw eisen en wensen, (uiteraard voorzover dat mogelijk is met mDr.

Mocht u binnen drie maanden besluiten om alsnog te stoppen met mDr, dan krijgt u uw geld over de resterende maanden terug. Dat is onze garantie.
lke organisatie is anders. Elke planningsproces is anders. Elke eisen aan een optimale planningsoplossing zijn anders. Hier speelt mijnDienstrooster op in met een groot aantal in te stellen parameters om mijnDienstrooster in te stellen. Als dat niet mogelijk is bieden wij de mogelijkheid om mijnDientrooster aan uw specifieke wensen aan te passen (maatwerk).

Tijdens de implementatie van mijnDienstrooster helpen wij u om alles goed in te stellen zodat u binnen korte tijd (meestal één dag) aan de slag kunt.
Met mDr is het bijhouden van het verlofsaldo kinderspel. Op basis van de planning of de tijdregistratie wordt het saldo namelijk automatisch bijgewerkt. Het resterende verlofsaldo is altijd up-to-date. Hierbij wordt ook rekening gehouden met wettelijke verloopdata.

Medewerkers kunnen hun eigen verlofkaart bekijken en verlofaanvragen doen die ter goedkeuring naar de manager, planner en/of personeelszaken worden gestuurd.
Snel een rooster maken met de herhaalfunctie, roosterpatronen en de planningswizard.

mDr heeft diverse hulpmiddelen om het rooster maken te vereenvoudigen en te versnellen. Met de herhaalfunctie kan voor een lange periode een repeterende dienst, taak of afwezigheid worden gepland.
Met Roosterpatronen kunnen complexe patronen voor bijvoorbeeld een 3-ploegendienst worden gedefinieerd.
De Planningswizard kan op basis van vooraf gedefinieerde regels een deel van of uw hele rooster genereren.
Naast het plannen van medewerkers biedt mDr ook een volledige tijdregistratie-oplossing. Medewerkers kunnen periodiek hun gewerkte uren registreren, die vervolgens door hun manager(s) kunnen worden goedgekeurd.
Indien voor externe klanten wordt gewerkt kunnen gewerkte uren ook ter goedkeuring gestuurd worden naar de contactpersoon van de opdrachtgever.

De mobiele versie van mDr kan functioneren als digitale prikklok. Geklokte uren komen automatisch in de planning en de tijdregistratie.

Maak nu gebruik van onze gratis overstap service! Gebruikt u nu een andere rooster-oplossing of Excel?

Stuur ons een maand van uw oude planning en wij zetten deze in mijnDienstrooster. Hierna kunt u alsnog beslissen of u verder gaat met mijnDienstrooster.

Gaat u definitief over naar mijnDienstrooster, dan importeren wij uw oude rooster.

Lees meer

Om snel en efficiënt aan de slag te gaan met mijnDienstrooster bieden wij een korte training aan, eventueel via Skype. In een paar uur tijd laten wij alle mogelijkheden zien en maken we gezamelijk een start met het inrichten van mijnDienstrooster. Eén van onze consultants komt hiervoor naar uw bedrijf.

Hierna kunt u zelfstandig aan de slag met mijnDienstrooster.

Lees meer

Heeft u problemen met het juist en efficiënt plannen van uw personeel? Wilt u advies over het inzetten van uw personeel in een ploegendienst of 24/7 bezetting?

Neem contact op met één van onze ervaren consultants die u verder kan helpen.

Lees meer

354
Tevreden klanten
29196
Geplande medewerkers
311840
Geplande items per maand
150920
logins per maand